Dit jongetje vindt dat zijn moeder NIET goed kan koken. Moet je horen wat hij zegt..HAHA!

poep-eten-broodjeSommigen kinderen vinden het erg moeilijk om hun bordje helemaal leeg te eten. Helemaal als het gaat om groente zoals spruitjes kan het soms een heel gedoe zijn aan tafel. In dit filmpje zie je een een kindje zitten tijdens het avondeten.Hij heeft een bord met een broodje vlees voor zich op tafel staan. Het broodje vlees ziet er alleen nogal raar uit! Het kindje vindt dit ook, hij ziet het namelijk voor poep aan! Vond jij dit filmpje ook zo grappig? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Zodra zijn moeder zegt dat hij zijn bord leeg moet eten reageert hij verbaast en zegt hij heel de tijd dat het poep is! Zodra zijn moeder aangeeft wat het is blijft hij van mening dat het poep is. hij probeert alles goed op te ruimen want poep, dat hoeft hij echt niet ! Komisch hoe kleine kinderen kunnen denken! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video