Deze man ZOENT een vrouw in de kroeg. Hoe de vrouw hierop reageert? KRANKZINNIG!

man-zoent-vrouwVrouwen versieren kan soms nog een hele klus zijn. De ene vrouw vindt het fijn als er veel met haar geflirt wordt terwijl de andere weer meer van “hard to get” houdt. Sommigen vrouwen willen een man die goed op de dansvloer is terwijl andere alleen maar kijken naar het innerlijk en liever blijven zitten. In dit filmpje zie je een man en een vrouw in een café zitten. De man probeert de vrouw in te pakken door lieve dingen te zeggen! Vond jij dit filmpje ook zo grappig? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Eén ding is zeker, makkelijk zijn vrouwen niet en het is altijd een verrassing hoe het uitpakt. Hij heeft het over haar prachtige haar en mooie wimpers. Tevens vindt hij haar tanden mooi wit en haar lach is de reden dat hij op haar gevallen is. Voordat ze het weet raken zijn lippen die van haar. Als ze klaar zijn met zoenen gaat ze weer verder met lachen en zegt ze ‘Je laat me bijna stikken.’ Dit is wat mij betreft niet echt de manier om een vrouw te versieren! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video