Ken je dit prachtige nummer nog van Rob de Nijs? Eentje die iedereen kan meezingen..GEWELDIG!

rob-de-nijs-malle-babbeDit liedje van Rob de Nijs blijft geweldigJe kent het wel, je staat in de kroeg en dan hoor je opeens een oude klassieker. Eentje waarbij iedereen de gehele tekst kent en luidruchtig meezingt. De samenhorigheid is dan zo groot en dit zijn de momenten die je niet snel zult vergeten. In het volgende filmpje zie je een echte klassieker, namelijk Rob de Nijs met het liedje Malle Babbe. Gaf dit liedje jou ook zo’n euforisch en nostalgisch gevoel? Deel deze dan op FACEBOOK en wie weet komen er ook geweldige herinneringen naar boven! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Deze kaskraker is erg geliefd bij iedereen! Rob de Nijs is hier echt de perfecte zanger voor. In de clip draagt hij een mooi wit pak en heeft hij een donkere hoed op. Geweldig om deze entertainer aan het werk te zien! [/read]
Deel deze video op Facebook!
video