Deze oude man staat klaar om te dansen. Let dan op zijn bewegingen als de muziek aangaat..HAHA!

oude-man-danst-op-muziekIedereen heeft een andere smaak voor muziek. Het belangrijkste van muziek is dat je er van kan genieten, jezelf kan zijn en helemaal uit je plaat kan gaan. Maakt niet uit hoe oud je bent of waar je vandaan komt muziek brengt veel mensen juist samen. Dat is ook te zien in het volgende filmpje. Je ziet hier namelijk een oude man helemaal los gaan op een technonummer.Vond jij dit filmpje ook zo geweldig? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De ene is gek op Jazz terwijl de andere van keiharde hardcore heel erg gelukkig wordt.  De mensen om hem heen zijn allemaal in paren aan het dansen. Hijzelf niet, hij staat met twee krukken in zijn hand op de dansvloer. Maar op het moment dat de drop van de beat komt gooit hij deze twee krukken weg en gaat helemaal los! Geweldig om te zien dat muziek zoveel met mensen kan doen! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video