Dit nummer staat bol van de nostalgie. Ken je hem ook nog? Even OUDERWETS meeblerren!

cafe-nostalgieDit liedje van Abraham blijft leuk. Vader Abraham is een geweldige artiest. Altijd als je zijn liedjes weer hoort komt er een nostalgisch gevoel naar boven en worden de teksten luidkeels meegezongen. Het volgende nummer is een geweldige hit van hem. Het liedje dat je gaat horen heet: “Daar in het kleine café aan de haven.”  Moest jij ook weer terugdenken aan vroeger? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het leuke aan dit liedje is dat hij tijdloos is. In bijna iedere kroeg wordt hij nog wel gedraaid en bijna iedereen kent de tekst wel. In het liedje spreekt hij de liefde uit voor een bepaald café waar hij altijd naar toe gaat. Het is een café met gezellig volk, waar je een leuke babbel kan maken en een lekker biertje kan drinken. [/read]


Deel deze video op Facebook!
video