Deze baby ziet dat de hond trucjes doet voor snoepjes. Dan probeert de baby dezelfde strategie!

hond-trucjeHonden kunnen net als mensen veel gekke dingen doe voor wat lekkers. De meest bekende kunstjes van honden zijn zitten en een pootje geven. Maar sommigen honden kunnen nog leukere trucjes. Dat zie je namelijk ook in het volgende filmpje. Je ziet een hondje op twee poten staan terwijl het baasje een snoepje boven zijn hoofd houdt. De hond begint rondjes te draaien op twee benen zodat hij wat lekker krijgt. Vond jij dit filmpje ook zo komisch? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het grappige aan het filmpje is dat er een klein kindje naast staat. Dit kindje doet de hond na en begint rondjes te draaien. Het kindje vindt het geweldig en lacht hardop. Geweldig om te zien dat dieren zoveel vreugde kunnen brengen in iemands leven! Op deze manier wilt iedereen toch een hond? [/read]