Hij vraagt aan zijn kaketoe of zij verliefd op hem is. Hoe de kaketoe hierop reageert? GENIAAL!

kaketoe-lachtDeze kaketoe geeft geweldig antwoord op zijn baasje, te leuk! Dieren en hun baasjes kunnen heel erg close met elkaar zijn. Dit is erg logisch, omdat baasjes iedere dag zorgen voor hun huisdier en ze zien opgroeien vanaf ze zijn geboren. De speciale band begrijpen veel mensen niet. Het is iets wat je moet meemaken om het te begrijpen. In het volgende filmpje zie je een baasje met zijn vogel op de bank zitten. Het baasje vraagt aan de vogel of hij van hem houdt. De vogel geeft hier op zijn eigen manier antwoord op, geweldig! DEEL deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De vogel lacht steeds keihard als zijn baasje ernaar vraagt. Ook maakt hij gekke bewegingen terwijl hij aan het lachen is. Zou jij ook een kaketoe willen hebben? Wij in ieder geval wel, want wij vonden deze kaketoe echt geweldig! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video