Dit katje zit als verrassing verstopt in een doos. Moet je zien hoe HILARISCH deze hond schikt!

kat-in-doosDit katje is helemaal gek op deze doos, GEWELDIG! katten zijn echt geweldige huisdieren. Ze spinnen heel lief als ze op hun gemak zijn en kunnen met van alles spelen. Bijna alle katten zijn gek op dozen. Maakt niet uit wat voor dozen, groot, klein, rond of vierkant zolang het maar een doos is dan zijn ze er blij mee. Dat zie je ook in het volgende filmpje.Geweldig om te zien! Vond jij dit filmpje ook zo komisch? Deel deze dan op Facebook zodat de andere kattenliefhebbers er ook van kunnen genieten. [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Je ziet hier steeds een doos in een kamer steen. Keer op keer komt de kat aangerend om in de doos te gaan springen.  Het grappige aan de kat is dat hij vaak omvalt als hij de doos in probeert te kruipen. De doos is namelijk net wat te klein voor de kat. Zodra de kat in de doos zit relaxt hij rustig en valt hij in slaap. Echt heel schattig. [/read]
Deel deze video op Facebook!
video