Alle vrouwen liggen aan zijn voeten zodra hij begint te zingen. Wat heeft hij talent..WAUW!

jongen-zingt-liedjeDeze jongen covert ‘Paparazzi’ van Lady Gaga op een hele speciale manier. Geweldig! Sommige mensen zijn geboren met talent, terwijl andere gewoon keihard werken om ergens goed in te zijnJe hebt er ook nog mensen die ertussen zitten en die beide hebben. Deze werken hard en zijn aangeboren met veel talent. Dat zie je ook in het volgende filmpje. Je ziet hier een jongetje die op de piano aan het spelen is. Hij speelt hier het liedje paparazzi! Vind jij dit filmpje ook zo bizar goed? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De jongen zingt heel het liedje uit zijn hoofd en geeft er met de piano helemaal zijn eigen draai aan. Geweldig om te zien dat mensen zoveel gevoel voor muziek hebben en ze zichzelf er helemaal in kunnen geven. Ben benieuwd hoe ver dit talent het gaat schoppen in de toekomst! Wij zijn in ieder geval helemaal fan van dit liedje en kunnen dit filmpje keer op keer bekijken! [/read]


Deel deze video op Facebook!
video