Deze vrouw wilt NIET dat iemand haar bloot ziet. Hoe haar man hier op reageert? HILARISCH!

man-vrouw


Deze vrouw wilt niet dat haar buurman haar bloot ziet, hoe haar man hier op reageert is echt GEWELDIG! Veel vrouwen zijn erg onzeker over hun eigen postuur. Ze hebben bijna altijd wel punten die ze niet mooi vinden en die ze niet aan ander willen laten zien. In het volgende filmpje zie je een mevrouw die net uit de douche komt. Ze komt met een handdoek in haar haren en één om haar lichaam de kamer in terwijl haar man voor de spiegel staat. Vond jij dit filmpje ook zo komisch? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De vrouw vraagt aan haar man of hij de gordijnen dicht wilt doen omdat ze niet wilt dat de buurman haar bloot ziet. Op dat moment zegt haar man dat de buurman zelf wel zijn gordijn dichtdoet zodra hij haar bloot ziet. De man gaat daarna gewoon verder met in de spiegel kijken. Dit vonden wij niet erg aardig van haar man maar we konden er wel heel erg hard om lachen. [/read]


Steun onze Pagina met een -