Hij ziet dat zijn beste vriend BOVENOP zijn vrouw ligt. Maar als je ziet waarom? HILARISCH!


bed-uittestenAls je een nieuw bed wilt kopen dan kijk je altijd eerst even of hij lekker en comfortabel ligt en vervolgens ga je kijken of hij in de kamer past en natuurlijk is de prijs ook geen onbelangrijke zaak. Uiteindelijk heb je een beslissing weten te maken en koop je het bed dat het beste bij jou en jouw kamer past. De mensen in het volgende filmpje hebben hetzelfde gedaan, alleen testen ze het bedje op een erg ongemakkelijke manier uit….Vond jij dit filmpje ook hilarisch? DEEL het dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] In de video zie je drie mensen in een kamer staan. Een man met zijn vriendin en de beste vriend van deze man. Ze hebben net een nieuw bedje gekocht en willen testen of het bed niet kraakt als men erop ligt of als erop “gewiebeld” wordt. Maar let dan goed op op welke manier ze testen of het bed niet kraakt als je erop beweegt..[/read]