Ze staan klaar voor een SPECTACULAIRE show. Zodra de muziek begint? NIET te evenaren!

kunstschaatsen-show


Schaatsen is voor veel mensen moeilijk. Al wonen wij in Nederland dus is het er bij ons met de paplepel ingegoten. Dit is natuurlijk niet bij iedereen zo en daarom snappen wij dat veel mensen het behoorlijk lastig vinden. De dames in deze video vertegenwoordigen Rusland bij het kunstschaatsen  Vond jij dit ook geweldig om te zien? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Wij vinden dat Rusland zeer trots mag zijn op deze dames, want wat kunnen deze dames verschrikkelijk goed schaatsen. Alles lijkt wel perfect gelijk te gaan! Hier moeten wel uren aan training vooraf zijn gegaan. Wat knap om met zo’n enorm grote groep toch nog alles tegelijk uit te kunnen voeren!  [/read] 


Steun onze Pagina met een -