In 1997 stonden ze op het podium en zongen zij DIT legendarische nummer. Ken jij hem nog? WAUW!

optreden-andrea-bocelliAndrea Bocelli weer met een prachtig optreden uit 1997. Andrea Bocelli is misschien wel één van de bekendste Italianen van de wereld. Hij heeft vele harten veroverd met zijn prachtige stem. Wat veel mensen echter niet weten is dat hij geboren is met de oogziekte glaucoom. Deze ziekte heeft ervoor gezorgd dat Andrea haast niks meer kan zien. Des te knapper dat hij zoveel prachtige optredens op zijn naam heeft staan! Vind je dit ook zo knap? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Ook in deze video laat Andrea Bocelli weer aan iedereen zien waarom hij zo ontzettend geliefd is. Zijn stem is namelijk zo mooi en puur als de duurste diamant. Niet te vergelijken met welke andere stem dan ook. Hier kan je alleen maar naar luisteren en vervolgens wanneer hij jammer genoeg stopt je handen van je lichaam af klappen. Deze man verdient niks meer dan lof!  [/read]