Deze man helpt zijn vriend een handje bij het plassen. Als je ziet waarom? Dit is ZO grappig!

verband-plassenDeze man kan niet plassen want zijn handen zitten in het verband. Kijk hoe hij dit oplost! Geweldig! Natuurlijk heb je liever niet dat er ook maar iets van je lichaam in het verband moet. Het is alleen wel erg onhandig als juist je beide handen in het verband moeten. Je kan ze dan namelijk niet meer gebruiken en dan wordt iets vastpakken wel erg lastig. DEEL dit nu op FACEBOOK met al je vrienden om ze veel gezondheid te wensen! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Deze meneer zijn beide handen zitten in het verband, maar hij moet heel nodig plassen. Er komt een andere man de wc in en dus vraagt hij of hij zijn broek even los wil maken. Dit doet de man, maar toch kan de andere man nog niet plassen. Zijn piemel zit namelijk nog in zijn onderbroek en die kan hij er zelf niet uithalen. Dus vraagt hij of de man dit even voor hem wil doen. Na veel twijfelen doet de man het, maar hier zal hij spijt van krijgen. Hij schrikt zich namelijk rot van wat er op de piemel zit. Wanneer hij vraagt wat het is, krijgt hij als antwoord: ‘Weet ik ook niet, maar de dokter zei dat dat ik er niet met mijn blote handen aan moest komen.’  [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video