Ze zitten in de attractie klaar om te vertrekken. Maar kijk dan wat er gebeurt..BIZAR!

attractie11Wat een geluk! Attractie gaat kapot net voordat deze mensen in de lucht worden geschoten! Spannende attracties hebben veel liefhebbers, maar zeker ook veel mensen die er totaal niet van houden. Het is natuurlijk leuk, omdat al die adrenaline door je lichaam vloeit. De vraag is alleen: waar leg je de grens? Iedereen zijn grens ligt ergens anders en dit is iets wat iedereen van elkaar moet respecteren. Ben je het met ons eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De mensen in deze video zijn op de kermis en gaan in een zeer spannende attractie. Het is namelijk een attractie waarin je in een bal zit en deze wordt weggeschoten. De bal zit aan twee kanten vast met in totaal vier touwen. Net voordat ze worden weggeschoten knappen de touwen aan één kant van de bal. De attractie doet het nu niet meer en dus hebben de mensen enorm veel geluk gehad. Want moet je nagaan als dit was gebeurd als de mensen in de lucht hadden gezeten. Dan hadden ze het waarschijnlijk niet overleefd. Wat een bofkonten!  [/read]
Deel deze video op Facebook!
video