Geadopteerd meisje krijgt de verrassing van haar leven. Kijk dan wat er in de doos zit..WAUW!

meisje verrassing1


Dit geadopteerde meisje ziet eindelijk haar beste vriendin uit het weeshuis weer! PRACHTIG! Bij kerst liggen er vaak heel veel cadeaus onder de boom. Deze cadeaus zijn bedoeld om te laten zien dat je aan die mensen denkt en dat je om ze geeft. Soms is het grootste cadeau iets wat niet onder de kerstboom ligt, want het grootste cadeau is dat je samen met je vrienden en familie kerst kan vieren. Ben je het met ons eens? DEEL dit dan zo snel mogelijk op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het meisje in deze video is door haar nieuwe gezin geadopteerd. Ze is hier natuurlijk heel erg blij mee, maar er is één iemand die zij heel erg mist. Dit is namelijk haar beste vriendin uit het weeshuis. Ze wonen nu namelijk in verschillende staten en hebben elkaar dus al heel lang niet gezien. Het leek de ouders van dit meisje een goed idee om hier verandering in te brengen en dus besloten ze haar beste vriendin over te laten vliegen voor kerst. De reactie van dit meisje wanneer ze haar beste vriendin weer ziet is onbetaalbaar! [/read]
video


Steun onze Pagina met een -