Ken je deze GEWELDIGE hit nog van Luciano Pavarotti? Je krijgt er DIRECT kippenvel van!

opera11Luciano Pavarotti heeft zo’n bizar goede stem! Niet te geloven! Operamuziek wordt vaak gezien als iets wat alleen door ouderen gewaardeerd wordt, maar toch zie je dat iedereen altijd wel bewondering heeft voor de geweldige stemmen van de operazangers. Het is natuurlijk ook heel lastig om zulke lange tonen te kunnen zingen. Houd jij stiekem van opera? DEEL dit dan zo snel mogelijk op FACEBOOK met al je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]De absolute ster in de wereld van de opera in natuurlijk Luciano Pavarotti. Deze Italiaan is natuurlijk bij iedereen bekend om zijn geweldige stemgeluid. Hij is nog steeds een geweldige ambassadeur voor de operamuziek. Helaas is hij al een aantal jaren geleden overleden en kunnen we dus niet meer genieten van zijn prachtige stem. Ondanks zijn overlijden is hij nog steeds de nummer één in de wereld van de opera!
 [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video