Andrea Bocelli zingt een nummer als EERBETOON aan Frank Sinatra. Ken jij deze KLASSIEKER nog?!

Bocelli zingt een prachtig nummer van Frank Sinatra! Soms kan je iets maar beter goed stelen dan slecht verzinnen. Wanneer je namelijk de toestemming hebt van iemand om zijn goede werk te gebruiken, waarom zou je het dan proberen zelf te verzinnen? Natuurlijk moet je niet altijd alles lenen of stelen van andere, omdat je dan geen naam voor jezelf opbouwt!


  

Dit is natuurlijk ook wel heel belangrijk, want je wilt natuurlijk niet de boeken in gaan als iemand die nooit eens zelf iets gemaakt heeft. Andrea Bocelli en Frank Sinatra zijn op muzikaal gebied natuurlijk twee grootheden en wat is er nou beter dan de combinatie van deze twee top-artiesten.

 

andrea bocelli zingt Frank SinatraBron: YouTube – Gerelateerde Video: Video

 

In deze video hoor je Andrea Bocelli het bekende nummer ‘my way’ van Frank Sinatra zingen. De keuze om dit te doen van Bocelli is meer dan uitmuntend te noemen, want het eindresultaat is namelijk verbluffend goed. Dit is misschien wel het best gezongen nummer aller tijden, omdat werkelijk waar alles klopt in dit nummer.

 

De stem is meer dan perfect en over de tekst hoeven we het eigenlijk helemaal niet te hebben natuurlijk. Het is misschien nog wel beter dan het origineel. Al is het origineel natuurlijk ook wel extreem goed! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Deel deze video op Facebook!
video