Etterbak zoekt ruzie met verkeerde buurman en krijgt na een paar seconden spijt – Zie beelden:Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Agressiviteit is iets wat in ieder mens verscholen zit. De één lukt het alleen heel veel beter om deze agressiviteit verborgen te houden end at is maar goed ook vinden wij. Wanneer je echt geen idee hebt wat je met jouw agressiviteit aan moet dan moet je er maar gewoon voor kiezen om op boksen te gaan. Dan is het in ieder geval toegestaan om met je vuisten in het rond te slaan. Wij vinden het namelijk echt heel erg asociaal om dit in het echte leven te leven te doen en het laat volgens ons alleen maar zien dat je nog totaal niet volwassen bent.

agressiviteit


In deze video zie je een pestkop die een buurtbewoner eens een flink pak slaag wilt geven. Hij staat heel erg agressief in zijn en hij dreigt duidelijk om de buurtbewoner een flinke klap te geven. Jammer voor deze man is alleen dat hij mooi de verkeerde uitgekozen heeft. Hij ligt dan ook binnen de kortste keren met zijn gehele lichaam op de grond en dit heeft hij dan ook verdiend. Mooi om te zien is dat de buurtbewoner zijn agressiviteit heel erg goed onder controle heeft, want wanneer de man op de grond ligt slaat hij niet nog onnodig door. Al had dat van ons misschien toch wel gemogen! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt