Wist jij dat Patrick Swayze zo kon zingen?Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Ieder mens heeft volgens ons behoefte aan liefde. Alleen ieder mens heeft op een andere manier behoefte aan liefde. De één wil namelijk liefde krijgen van zoveel mogelijk mensen en de ander vindt het juist fijn als alle liefde geconcentreerd zit in één persoon. De meeste mensen zijn toch wel een mix van deze twee uitersten. Vast staat dat een mens die geen liefde ontvangt vaak ook heel erg slecht is in het geven van liefde. Dat moet toch een heel erg eenzaam bestaan zijn.


liefde

In deze video hoor je een nummer met de toepasselijke titel: ‘Love Hurts’. Dit is natuurlijk een geweldig bekend nummer en ook de artiesten die het zingen zijn natuurlijk van wereldniveau. Toch willen wij ook nog wat verder ingaan op de prachtige boodschap die in het nummer naar voren komt en dat is toch wel dat liefde pijn doet. Liefde kan je namelijk heel erg veel goeds opleveren, maar het kan ook tegen je werken. Dit, omdat je bepaalde keuzes niet durft te maken, omdat de liefde jou tegenhoudt! VInd jij dit ook zo’n mooi nummer? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt