Dochtertje heeft meest aanstekelijke lach als papa met opzet eten uit zijn mond laat vallen
Baby’s kunnen om de gekste dingen keihard lachen of huilen. Zodra zij hun vader of moeder iets zien doen wat in hun ogen grappig is, kunnen ze soms niet meer bijkomen van het lachen. Dat is precies wat er gebeurde met de baby in deze video. Dit lieve kleine baby’tje kon haar lach niet meer inhouden toen haar vader wat eten uit zijn mond liet vallen. Dit lieve baby’tje zal direct je dag opvrolijken met haar hilarische lach! Vond jij dit ook lief om te zien? DEEL dit dan even met jouw vrienden op FACEBOOK!
baby-eten-lachen-vallen-papa


Brooklyn is een lief baby’tje die aan tafel zit samen met papa en mama. Mama is aan het filmen en papa is rustig aan het eten. Plots laat papa een asperge uit zijn mond vallen, maar let dan op de reactie van zijn dochtertje, die trekt het namelijk niet meer! Elke keer als haar vader haar vervolgens aankijkt, kan ze alleen nog maar lachen en gieren. Het is prachtig om te zien hoe eenvoudig je eigenlijk een baby nog gelukkig kan maken, daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!! 
videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt