Hij werd gepest, omdat hij van dansen houdt – Dan doet hij DIT bij Britain’s Got Talent.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Ballet is iets dat vooral gezien wordt als iets dat door meisjes gedaan wordt. Om echter een echt mooie balletvoorstelling te kunnen geven is het zeker van belang dat er ook mannen aan de show meedoen. Gelukkig zijn er dan ook genoeg mannen die er wel voor kiezen om op ballet te gaan, maar helaas levert ze dit vaak veel kritiek op. Vooral op scholen zijn jongens die op ballet zitten vaak het mikpunt van verschillende pesterijen en dat is toch wel heel erg treurig te noemen.

ballet


In deze video krijg je een jongen te zien die besluiten heeft om mee te doen aan een talentenjacht. Zijn talent is dansen en het wordt al heel erg snel duidelijk dat hij hier heel erg goed in is. De jongen krijgt het publiek helemaal stil met zijn prachtige optreden en dit doet ons heel erg goed om te zien. Helaas is er ook nog steeds een heel erg grote groep mensen die het niet leuk vindt om een jongen ballet uit te zien oefenen. Zo is bijvoorbeeld de mogelijkheid om te reageren onder deze video uitgeschakeld, omdat er te veel hersenlozen kwetsende reacties over deze jongen plaatsten. Vind jij dit ook zo treurig en heb je juist respect voor deze jongen? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt