Verlamde bruid kwam de zaal in en bruidegom breekt in tranen uit als hij haar ziet lopenWeinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je gehandicapt bent dan is het van belang dat je nog wel wat van je leven probeert te maken. Zeker wanneer je altijd gewend bent geweest om lekker rond te kunnen lopen, kan het een enorme klap zijn wanneer je dit ineens niet meer kan doen. Het enige wat je dan kan doen is maatregelen nemen om jouw leven weer zo normaal mogelijk te laten lijken. Toch weet je waarschijnlijk pas echt hoe moeilijk dit is, als je het ook echt zelf mee hebt gemaakt.


lopen

In deze video zie je een bruid die van de een op de andere dag ineens niet meer in staat was om te kunnen lopen. Haar toenmalige vriend had er natuurlijk voor kunnen kiezen om bij haar weg te gaan, maar hij besluit dat hij er juist voor haar moest zijn. Ze besloten dan ook om samen te gaan trouwen en op hun bruiloft gebeurde een echt wonder. De vrouw heeft namelijk heel erg haar best gedaan om toch weer een beetje te kunnen gaan lopen en dit is haar dus ook gelukt. Zo kon zij met de hulp van haar vader en broer richting het altaar lopen, zo is haar droom toch nog werkelijkheid geworden! Vind jij dit ook zo’n inspirerende video? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt