Man komt te laat voor sollicitatie droombaan: Dan loopt hij op de buschauffeur af en doet…Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je in het openbaar vervoer werkt dan krijg je vaak heel erg veel over je heen. Het is natuurlijk iets wat helaas gewoon hij je beroep hoort, maar dit houdt niet in dat we er niks tegen hoeven te doen. Een buschauffeur wil het liefste natuurlijk ook gewoon op tijd komen wanneer hij aan het werk is en du verdient hij het absoluut niet om uitgescholden te worden als de bus wat vertraging heeft. Helaas zijn er genoeg figuren die hier heel anders over denken!

buschauffeur


In deze video zie je oudere man die helemaal losgaat op de bus chauffeur wanneer hij een half uur te laat komt. De man claimt nu veel te laat op zijn afspraak te komen en hij geeft de schuld volledig aan de buschauffeur. Door de bus komt hij misschien ook wel te laat, maar om je frustraties op deze manier te uiten is natuurlijk nooit goed. Gelukkig blijft de chauffeur wel heel erg rustig en we moeten naar hem toe dan ook zeker wel een compliment maken. Het was ons waarschijnlijk niet gelukt om zo rustig tegen te blijven tegen zo’n nare vent! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt