Vrouw wordt door 2 gemaskerde mannen beroofd: Check wat er gebeurt als een omstander dit ziet gebeuren!Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je geld staat te pinnen is het toch wel handig om goed een oogje in het zeil te houden. Iedereen weet op dat moment namelijk dat je geld op zak hebt en dus ben je een gewild slachtoffer voor de meester dieven. Wij raden dan ook aan om nooit te gaan pinnen wanneer er niet meerdere mensen om je heen zijn. Als er namelijk veel mensen zijn dan is de kans toch wel heel erg klein dat een dief het aan durft om je te beroven.

dief


In deze video zie je een dief die probeert geld van iemand afhandig te maken, terwijl deze persoon staat te pinnen. Gelukkig is het voor de dief niet de gelukkigste dag, want hij krijgt een keiharde klap te verwerken. Deze klap gaat hem duidelijk niet in de koude kleren zitten, maar dit is natuurlijk ook meer dan verdiend. Wanneer je namelijk aan iemands spullen wilt zitten zonder toestemming verdien je het om keihard neer te gaan. Wij vinden deze straf dan eigenlijk ook best nog wel mild en wij hopen dan ook nog wel op een nog wat zwaardere straf voor deze man. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt