Haarloze aap vindt liefde in de dierentuin: Kijk nu als de twee elkaar vasthouden…


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Apen zijn heel erg speciale dieren, omdat ze van alle dieren het meeste op mensen lijken. De bouw van een aap is namelijk zo goed als hetzelfde als die van een mens en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mensen theorieën hebben ontwikkeld waarin wordt gesteld dat mensen afstammelingen zijn van apen. Deze theorieën hebben natuurlijk zowel voor als tegenstanders, maar er lijkt toch wel een kern van waarheid in te zitten.

dieren

In deze video zie je twee apen die helemaal dol zijn van elkaar. Het bijzondere aan deze video is toch wel dat de mannetjesaap volledig zonder haar door het leven gaat. Bij dieren is het dan altijd maar de vraag in hoeverre ze met zo’n afwijking geaccepteerd worden door de andere dieren. Deze aap heeft ondanks zijn afwijking in ieder geval een vrouwtje gevonden en de twee lijken onwijs gelukkig te zijn met elkaar en het doet ons heel erg goed om dat te kunnen zien. Ook voor mensen kan dit een voorbeeld zijn, omdat het laat zien dat je ook als je anders bent dan de rest geluk kan vinden in het leven! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt