Man redt octopus van een zekere dood – Dan doet het dier iets wat niemand zag aankomen.


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Dieren zijn wezens die heel erg dankbaar kunnen zijn wanneer je iets voor ze doet. Dit kun je bijvoorbeeld merken aan het feit dat honden die altijd heel erg goed door iemand behandeld worden altijd terug zullen keren naar deze persoon. De dankbaarheid straalt er dan natuurlijk gewoon van af en dat vinden wij geweldig om te zien. Wij zijn namelijk ook van mening dat heel erg veel mensen hier misschien wel eens een voorbeeld aan zouden kunnen nemen.

dieren

In deze video zie je een octopus die door mensen gered is en deze octopus is daar duidelijk heel erg dankbaar voor. Wanneer hij de mensen namelijk weer ziet draait hij zich om en zwemt hij richting de mensen toe om ze even te bedanken. Dit is iets wat echt niet heel erg veel dieren zullen doen, maar deze octopus heeft zijn hart duidelijk op de juiste plek zitten. Van honden wisten wij natuurlijk wel dat ze het vermogen hadden om dankbaarheid te tonen, maar van een octopus hadden wij het toch zeker niet verwacht. Had jij dit eigenlijk ook niet verwacht? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt