Vrouw sterft – Wat de verborgen camera vastlegt op 0:14 seconden bezorgt iedereen rillingen.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Niemand die in leven is weet natuurlijk wat er met je gebeurt wanneer je komt te overlijden. Er zijn mensen die beweren dat er misschien wel helemaal niets is na de dood, maar er zijn net zoveel mensen die heel erg andere dingen beweren. Zo zeggen mensen dat je ziel weer terugkomt in een andere lichaam en zo zijn er natuurlijk ook mensen die beweren dat je in de hemel of hel terecht komt.

dood


In deze video zie je een lichaam roerloos in bed liggen en wat er dan gebeurt is ontzettend schrikbarend. Je ziet namelijk uit het nieyts een soort ziel uit het lichaam verdwijnen en wegvliegen. Wij schrokken er heel erg van toen we zit zagen, maar we vragen ons natuurlijk wel af of deze video niet bewerkt is door iemand. Wij weten in ieder geval wel zeker dat het enge muziekje dat erbij gezet  is het allemaal niet heel veel leuker maakt om naar te kijken. Antwoord op de vraag wat er gebeurt met je na de dood geeft dit filmpje helaas ook niet, want daar is het allemaal toch wel iets te vaag voor. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt