Man laat een badje vollopen voor zijn eendenkuikens – Dan gebeurt DIT als ze erin springen.


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Eenden zijn natuurlijk best wel aparte beesten, maar wanneer ze nog heel erg klein zijn, zijn ze onwijs schattig. Eigenlijk geldt dit voor bijna elk dier, want je kunt toch bijna geen hekel hebben aan van die kleine  beestjes. Het plezier dat vaak van dit soort beesten afspat werkt heel erg aanstekelijk en het is dan misschien ook maar goed om altijd gewoon zo’n klein beest in buis te hebben. Het probleem is alleen dat ze natuurlijk ook wel een keer groot worden.

eenden

In deze video zie je een aantal kleine eenden die zich heel erg aan het vermaken zijn in de wasbak. Deze beesten weten wel wat ze met dat kleine laagje water moeten en ze vermaken zich dan ook heel erg. WIj krijgen er eerlijk gezegd ook wel zin van om lekker het water in te springen. Helaas moeten wij toch echt gebruik maken van een groot bad, want in de wasbak passen wij niet natuurlijk. Als we deze beesten zo bezig zien dan twijfelen we echt of we misschien niet van die kleine eenden in huis moeten nemen. Het probleem is alleen dat ze ook een keer groot worden. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt