‘Dakloze’ man probeert voorbijgangers in de val te lokken: ‘Stop niet!’Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je aan het rijden bent dan moet je er natuurlijk ten alle tijden voor zorgen dat je beide ogen op de weg gericht houdt. Helaas is het zo dat steeds meer mensen wel denken gebruik te kunnen maken van hun telefoon tijdens het rijden en dit is natuurlijk een zeer kwalijke zaak. In de cijfers op het gebied van ongelukken is dan ook een opwaartse trend te herkennen sinds de opkomst van de telefoon.

telefoon


In deze video zie je een techniek van de politie om mensen die op hun telefoon kijken in het verkeer te kunnen vinden. Deze agent staat namelijk verkleed als een dakloos persoon naast de weg en zo kan hij dus ongestoord de mensen in de auto’s in de gaten houden. Wanneer hij iemand op zijn telefoon ziet kijken geeft hij dit gelijk door aan zijn collega’s en die kunnen vervolgens dus een boete uitschrijven. Wij vinden het goed dat er op deze manier gecontroleerd, want het gebruik van een telefoon is dan ook gewoon heel erg gevaarlijk in het verkeer. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt