Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park – Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet kan bieden, dan moet je vooral ook geen hond in huis nemen. Helaas is het zo dat er onwijs veel mensen zijn met heel erg slechte zelfkennis en dus gewoon een hond nemen, terwijl ze het helemaal niet kunnen verzorgen.

hond


In deze video krijg je het verhaal van een hond te zien die achter werd gelaten op een bankje in het park. Het bijzondere aan deze hond is dat zij blind is en dit maakt het natuurlijk allemaal nog vervelender dat zij in het park achter werd gelaten. Ze mag van geluk spreken dat ze ontdekt werd en dat er genoeg mensen zijn die wel alles voor een hond nodig hebben. Wij zijn meer dan benieuwd naar de hufter die deze hond daar achtergelaten heeft, want zo ga je toch gewoon niet met een dier om! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Man laat een badje vollopen voor zijn eendenkuikens - Dan gebeurt DIT als ze erin springen.

Man laat een badje vollopen voor zijn eendenkuikens - Dan gebeurt DIT als ze erin springen.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Eenden zijn natuurlijk best wel aparte beesten, maar wanneer ze nog heel erg klein zijn, zijn ze onwijs schattig. Eigenlijk geldt dit voor bijna elk dier, want je kunt toch bijna geen hekel hebben aan van die kleine  beestjes. Het plezier dat […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt