Zijn ruggengraat is verbrijzeld en hij wankelt op het randje van de dood – Maar dan gebeurt….Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het doet ons heel erg goed om te zien dat er tal van organisaties zijn die zich inzetten voor de rechten van dieren en er ook alles aan doen om dieren de juiste zorg te bieden. Dieren in Nederland hebben natuurlijk een veel grotere kans op een mooi bestaan dan veel dieren in andere landen, maar ook in dit soort landen zijn er gelukkig organisaties die zich inzetten voor de dieren die het wat minder getroffen hebben.


In deze video zie je een hond die door een organisatie die zich inzet voor de rechten van dieren is opgepikt. Deze hond was er namelijk heel erg slecht aan toe en zat eigenlijk op zijn dood te wachten. Toch hebben deze mensen ervoor kunnen zorgen dat deze hond deze vreselijke gebeurtenis overleefd heeft en dat hij nu weer vrij rond kan lopen. Dit soort filmpjes doen ons dan ook heel erg goed, omdat het volgens ons laat zien dat ook de levens van dieren er in de ogen van mensen toe doen! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt