Zwerfhond krijgt EERSTE knipbeurt sinds meerdere jaren en is nu niet meer te herkennen.


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Honden zijn natuurlijk geweldige dieren waar we allemaal heel erg veel aan hebben. Een hond kan er namelijk echt voor zorgen dat iemand zich niet meer eenzaam voelt in een huis en dat is natuurlijk nog lang niet alles. We hoeven niet op te sommen tot wat honden allemaal in staat zijn, want het is natuurlijk algemeen bekend dat ze onwijs veel kunnen. We mogen onszelf dan ook zeker gelukkig prijzen dat wij deze geweldige dieren op onze planeet rond hebben lopen.

honden

In deze video krijg je een hond te zien die in werkelijk waar verschrikkelijke conditie achtergelaten is door mensen, maar gelukkig zijn er organisaties als deze in de video die zich in willen zetten voor dit soort honden. Gelukkig maar natuurlijk, want de conditie waarin deze hond verkeerde was echt meer dan verschrikkelijk te noemen. Het doet ons dan wel weer heel erg goed om te zien dat de hond er weer helemaal bovenop gekomen is en dat hij er weer zo ongeveer als nieuw uitziet! Vind jij het ook zo fijn om de hond weer in goede conditie te zien? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt