Bruce Springsteen geeft een ZOEN aan één van zijn oudste FANS – Wat hij daarna doet? PRACHTIG!


 

Bruce Springsteen, wie kent hem niet..In 1949 geboren en vandaag de dag nog steeds te vinden op het podium. Met liefde voor rock maakt hij de mooiste liedjes waarmee hij miljoenen harten heeft weten te veroveren. Naast dat hij zingt, schrijft hij zijn eigen muziek en is hij gitarist.


 

podium-ontmoeten-ster-talent-oma-dansen-show-1


 

In de video zie je de 65-jarige Bruce Springsteen die een nieuwe danspartner op het podium trekt bij zijn show in Saint Paul, Minnesota. De 91-jarige vrouw genaamd Jeanne Heitz mocht het podium op omdat zij in haar leven 200 shows van bruce Springsteen heeft bijgewoond. Dit is niet Heitz eerste kennismaking met Bruce, ze heeft al eens eerder op het podium gestaan naast deze koning! Het is prachtig om te zien hoe vriendelijk de getalenteerde Bruce is. Wij weten zeker dat er miljoenen mensen jaloers zijn op deze oude vrouw. Deze video moeten meer mensen zien. DEEL dit prachtige moment met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid wat liefde!

 

video
Steun onze Pagina met een -