HOND staat OOG in OOG met een GROTE wilde BEER – Maar dan gebeurt er IETS ongelooflijks..WOW!


Beren zijn gevaarlijke dieren. Ze zien er dan wel pluizig en wollig uit, maar zodra je in de buurt komt van een beer, dan heb je toch wel even een groot probleem. Beren vallen in de categorie roofdieren en als wij terug kijken waren beren van ouds niet heel groot. Over de jaren hebben zij zich ontwikkeld en zijn er nieuwe soorten bijgekomen.


 

tuin-beer-hond-terrorium


 

Dat heeft gezorgd voor grote beren, zoals in deze tuin in de video te zien is. In de video zie je een beer die in een tuin van iemand zit. De hond van de eigenaar vindt dit niet kunnen en zorgt er dan even voor dat de beer weer terug op zijn plaats wordt gezet, netjes buiten het hek. Wat een heldhaftige hond, zulk territoriaal gedrag hebben wij bij van een hond nog nooit eerder gezien. Vond jij dit hondje ook erg heldhaftig te werk gaan in de tuin? DEEL deze heldenactie dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreiden maar!

 

video
Steun onze Pagina met een -