HOE ziet het eruit als je de 100 BESTE dansscènes SAMENBRENGT onder VROLIJKE muziek? “Nou ZO!”


 

Het begint steeds warmer te worden en dat houdt in dat je steeds lekkerder van muziek gaat genieten op mooie dagen! Om deze dag perfect te beginnen of af te sluiten hebben wij een dansscène mash-up gevonden van 100 bekende films.Welke films herken jij allemaal?


 

dansen-entertainment-show-mashup-films


 

Over de video:In de video zie je 100 dansscènes uit bekende films. Deze dansscènes zijn onder het bekende nummer van Bruno Mars: “Uptown Funk” uitgevoerd en het resultaat is geweldig! Wij weten zeker dat je vele van deze scenes herkent en het liedje past er perfect bij. Wij kregen direct een blij gevoel toen wij dit hoorden en zagen! DEEL dit met jouw vrienden op FACEBOOK en geef iedereen een goed gevoel! Verspreid een glimlach!

 

video

Steun onze Pagina met een -