Vader heeft zijn zoontje aan hem vastgebonden. Zodra je ziet waarom hij dit heeft gedaan? WAUW!


invalide-zoon-loopt-11Dit moet wel de vader van het jaar zijn! Een vader uit Portugal heeft een harnas gebouwd voor zijn invalide zoon, die niet kan lopen. Op deze manier kan hij met zijn vrienden spelen en de vreugde straalt van zijn gezicht. In Portugal wordt voetbal bijna gezien als religie en het is prachtig om te zien hoe deze invalide jongen eindelijk kan spelen, staande op twee benen. Wij kregen tranen in onze ogen toen wij deze prachtige video zagen. DEEL dit met jouw vrienden op Facebook als jij het ook mooi vindt! Zie de video hieronder! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Heb jij ook respect voor deze vader en gun jij zijn zoontje ook het beste? DEEL dit dan op FACEBOOK met al jouw vrienden. Dit moet iedereen zien! [/read]