Ze PAKT haar nieuwe GEHEIME speeltje erbij – Wat er dan gebeurt ga je NOOIT geloven..!


 

Naast al onze baby-videos, houden wij er ook van om de beste film-momenten te vinden en deze aan jullie te presenteren. Deze scenes laten je altijd enkele minuten lachen en dat is precies het doel van onze website. Een glimlach laten verschijnen op jouw gezicht! Hoogstwaarschijnlijk ken je de scene nog, maar sommige humoristische filmpjes kan je lekker nog eens bekijken!


 

speeltje-familie-verjaardag111 

Ken jij de film: Not Another Teen movie? Ja of nee, de scene die wij hebben gevonden liet 99% van de kijkers lachen! Bekijk hem direct hieronder. In de video zie je de jarige hoofdrolspeelster in de ochtend in bed liggen. Ze wordt helemaal opgewonden van een serie op tv en bedenkt vervolgens: “laat ik een cadeautje/speeltje dat ik onlangs heb gekregen erbij pakken en gebruiken.” Zodra ze het gigantische speeltje tevoorschijn haalt en wilt gebruiken gebeurt het meest onverwachtse ooit…Toen wij dit zagen kwamen wij niet meer bij. Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid een glimlach!

 

Deel dit met jouw vrienden!
video