VADER en BRUID staan klaar om te DANSEN – Maar dan verplettert VADER de dans met DEZE beweging!


 

Trouwen is één van de belangrijkste en meest speciale gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. De eeuwige verbintenis met je partner is een moment dat gevierd moet worden. Sommige mensen pakken de bruiloft groot uit en anderen houden er meer van om het klein en fijn te houden. Je bruiloft moet een dag zijn die je nooit zal vergeten. Het is dan ook leuk om alles te filmen zodat je het later nog eens terug kan zien. 


 

vader-dochter-trouwen-bruiloft1 

In de video zie je een vader en dochter die rustig aan het dansen zijn op de muziek van zijn dochters bruiloft. Niemand had verwacht dat ze een stukje hadden ingestudeerd en toen de muziek opeens oversloeg, gingen ze samen helemaal los! Dit is de droom van elke dochter en vader! Bekijk de video hieronder en DEEL deze prachtige dans met jouw vrienden en familie op FACEBOOK! Verspreid een glimlach!

 

Deel dit met jouw vrienden!
video