Ze ligt met haar benen wijd klaar voor de bevalling. Maar LET OP wie STIEKEM binnenkomt..HAHA!


Bevallen is één van de mooiste natuurlijke gebeurtenissen die er bestaat. Je hebt 9 maanden ergens naar toe gewerkt en dan is het moment aangebroken dat het wondertje ter wereld wordt gebracht. Een bevalling begint vaak bij het breken van de vliezen of regelmatig terugkerende weeën. Dit allemaal gezegd te hebben, hebben wij een video voor jou gevonden waarbij een vrouw op het punt staat te bevallen!


 

dokter-bevalling-ziekenhuis-kind-vrouw1 

Zodra je dit ziet moet je ten eerste hard lachen, maar je kunt je ook goed inleven in hoe de vrouw zich wel niet zou voelen! In de video ligt de vrouw op een ziekenhuisbed met haar benen wijd. De zuster vertelt de vrouw dat het er allemaal rustig uit ziet en wilt vervolgens de dokter erbij halen. Als na enkele ogenblikken dan een man binnenkomt, denkt de bevallende vrouw dat dit de dokter is. Vervolgens loopt deze man in het wit gekleed weer weg en komt de volgende man binnen. Deze man kijkt op zijn beurt ook even naar de vrouw die met haar benen gespreid ligt en loopt dan ook weer weg. De vrouw is het er na een tijdje klaar mee en wilt weten waar de dokter is. Let dan goed op de reactie van de man. Je komt niet meer bij van het lachen! Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan even met jouw vrienden op FACEBOOK!

 

verspreid een glimlach

 

Deel dit met jouw vrienden!
video