Man zit aan de borsten van een vrouw die hij niet kent – Maar dan zien wij waarom hij dit doet!


Als je naar een bar gaat, kom je er meestal voor de gezelligheid, de ontspanning en natuurlijk voor je plezier. Je wilt even ontspannen en daar is een bar de perfecte omgeving voor. Sommige mannen komen enkel naar een bar voor de gezelligheid en om vrouwen te versieren. Ze gebruiken de gekste trucjes om een vrouw het bed in te praten en vaak loopt dat dan ook verkeerd af. Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan even met jouw vrienden op FACEBOOK!


gezelligheid-gezellig-vrouwen-bar11In de video zie je twee vrouwen gezellig langs de bar staan. Ze zijn gezellig aan het lachen om wat grapjes tot plots een man op hun afgestormd komt.  De man wilt een weddenschap afsluiten. De weddenschap luidde als volgt: “Wedden dat ik jouw borsten kan aanraken, zonder mijn handen te gebruiken?” Zodra je als vrouw een vreemde man dit hoort zeggen, dan denk je natuurlijk direct: “Laat mij met rust, viespeuk.” Maar de vrouw in het filmpje moet er om lachen en zegt vervolgens: “Oké”. Nog geen fractie van een seconde later zat de man al aan de borsten van de vrouw. Maar let dan goed op wat de man dan zegt als hij aan de borsten zit, dit hadden wij niet zien aankomen 

Deel deze video op Facebook
video