Man IRRITEERT een GEIT in de WEI – Maar dan LOST de geit DIT op DEZE manier op..HEERLIJK!


 

Geit spuugt op irritante meneer op hilarische wijze!  Een lama staat er bekend om dat hij vaak spuugt. Maar dat dat niet het enige dier is dat kan spugen wisten wij niet. Je ziet in dit filmpje namelijk een geitje dat achter een hek staat.


 

geit-dier-dieren-man-discussie1-jpg11


 

De man in het filmpje probeert de geit een beetje uit te lokken en blijft maar tegen het geitje praten. Nadat de man niet stopt met uitlokken neemt het gekke geitje maatregelen en begint te spugen. Dit geitje heeft hier geen zin in en wordt hier boos om. De man blijft maar door gaan en doorgaan en het geitje blijft maar gillen. Op het eind is de man er klaar mee en stopt hij met zijn rare gedoe. Dan kan de geit weer goed tot rust komen! Vond jij dit ook zo grappig en lachwekkend? DEEL dit dat FACEBOOK zodat al je vrienden kunnen lachen! Verspreid een glimlach!

 

video


Steun onze Pagina met een -