OLIFANT geeft deze vrouw een flinke KNUFFEL – Maar wat de OLIFANT na AFLOOP doet? Ongelooflijk!


 

Deze olifant valt in slaap bij het horen van een slaaplied, net een klein kind! Iedereen herinnert zich nog wel een avond waarop je als klein kind niet in slaap kon komen en je vader of moeder dan een slaapliedje voor je zong. Voor kinderen werkt dit goed omdat het ze tot rust brengt, maar dit blijkt dus ook bij dieren te werken!


 

slaapliedje-olifant-dieren11


 

Deze grote olifant heeft een sterke band met de verzorgster. Het is namelijk zo wanneer zij een slaapliedje begint te zingen het olifantje extreem rustig wordt en daarna direct in slaap valt. Deze olifant lijkt ondanks zijn postuur dus nog een beetje op een klein kind. Prachtig om te zien dat dit immense beest zo rustig kan worden van contact met de verzorgster en het horen van een slaapliedje. Wij hadden dit nooit voor mogelijk kunnen houden! DEEL dit op FACEBOOK als je dit ook niet verwacht had! Verspreid een glimlach!

 

video
Steun onze Pagina met een -