VADER en ZOON kijken naar de BILLEN van een PRACHTIGE vrouw – Maar LET OP waarom..HILARISCH!


 

Je kent het wel, kinderen die altijd vragen:”Wat is dat papa?” of “Wat is dat mama?” Het is heel normaal voor kinderen om dit te doen, maar als ouder kan ik wel begrijpen dat het soms irritant kan zijn als dit telkens opnieuw wordt gevraagd als je vaak al het antwoord wel eens eerder hebt gegeven. De vader in deze video is echter nog nooit in de stad geweest en heeft geen enkel besef van technologie! In de video zie je een vader en zijn zoon die een gebouw inlopen. 


 

technologie-vader-en-zoon-lift-vrouw11 

Ze hebben geen besef van de technologische snufjes en leven al hun hele leven op het platteland. Vervolgens ziet zijn zoontje een lift, maar omdat hij nog nooit in de stad is geweest, vraagt hij aan zijn vader wat het is. Zijn vader reageert vervolgens verbaasd en weet zelf ook niet wat een lift is. Maar let op als de oude vrouw binnenstapt. Vader en zoon staan perplex als ze zien wie er dan uit de lift stapt!  Vond jij dit ook geweldig om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid een glimlach! 

 

Deel dit met jouw vrienden!
video