Pastoor ziet knappe vrouw bij het altaar staan, maar dan geeft hij een wel héle rare opmerking!


De serieKomt een man bij de dokter’ is een komische serie. In deze serie worden allemaal korte grappige filmpjes achter elkaar afgespeeld. Iedere keer is het weer lachen, gieren en brullen als dit te zien is. Er wordt gezegd dat iedereen welkom is aan de tafel des heren. Er wordt dan een rechte lijn gevormd en één voor één komt iedereen langs lopen.


pastoor-kerk-dienst11Als je vooraan in de rij staat wordt er door de pastoor ’In het lichaam van jezustegen je gezegdDit gebeurd bij iedereen tot er een vrouw komt met niet veel stof om haar lijf. De reactie van de pastoor hierop is goud waard! Vond jij deze video ook zo komisch? Deel deze dan snel op FACEBOOK! De pastoor loopt nog een beetje rood aan maar gaat daarna weer rustig verder alsof er niks gebeurd is! Deze scène hebben ze weer goed aangepakt, wat een humor!

Deel deze video op Facebook
video