VIDEO: Kind werd aangevallen op straat door een hond en werd toen onverwachts gered!


De meeste katten zijn niet heel erg heldhaftig ingesteld, maar voor sommige katten doen wij ons petje af. In de video hieronder zie je een kindje dat lekker buiten aan het spelen is. In de wijk hebben de mensen af en toe last van zwerfhonden. Deze zwerfhonden zijn agressief en hebben vaak hondsdolheid. Ze kunnen andere dieren aanvallen, maar in het ergste geval ook soms mensen!


kind-aangevallen-door-hond-gered-door-kat-heldhaftig


 

over de video: In de video zie je een jongetje dat rustig op straat aan het spelen is op zijn fietsje. Hij is onderweg naar huis, maar dan komt er aan de andere kant van de auto een hond aangelopen. De hond ziet het fietsje en de benen van het jongetje en begint vervolgens te sprinten op de jongen af. Hij grijpt de jongen, maar blijf dan goed kijken wat er dan gebeurt, DIT hebben wij in ons leven nog nooit gezien! Vond jij het ook heldhaftig hoe dit jongetje gered werd? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK en laat iedereen zien waar katten toe in staat zijn! Katten zijn dus niet altijd alleen lui. 

 

Steun onze Pagina met een -