Haar man zegt dat ze NIET goed in bed is. LET OP hoe zij dit vervolgens oplost..HILARISCH!


vrouw-man-koppel-liefde1


Mannen en vrouwen hebben wel eens ruzie. Dit komt zowel voor bij vrienden, maar ook bij koppeltjes. Zodra koppeltjes ruzie hebben zeggen ze vaak dingen die ze eigenlijk niet helemaal menen, maar ze willen op de één of andere manier altijd een verweerwoord hebben en dat kan soms leidden tot akelige uitingen en situaties. over de video: In de video zie je een koppeltje die ruzie heeft. De man zegt dat de vrouw te weinig naar zijn behoeftes luistert, waarop zijn vrouw reageert dat hij zijn piemel nauwelijks nog omhoog krijgt. Wij lachen dubbel van het lachen! Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan direct met jouw vrienden op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]De man kan dit natuurlijk niet laten gaan en reageert hierop terug: “aan wie ligt dat denk je”. Vervolgens gooit hij er nog een schepje bovenop door te zeggen dat ze niet goed in bed is. Maar blijf dan kijken en let op wat de vrouw doet om haar man terug te pakken.[/read]


Steun onze Pagina met een -