Dit hondje is te klein om de tennisbal te pakken. Moet je zien wat er dan gebeurt..ZO grappig!


hond-bal-spelen1


Dit hondje wil graag spelen, maar hij kan alleen niet bij de bal! HILARISCH!! Ken je dat gevoel dat je iets wilt pakken maar je er gewoon net niet bij komt? Je hebt bijvoorbeeld je voetbal onder een auto geschoten en hij ligt precies in het midden. Dit is precies hetzelfde gevoel! Een Franse Buldog wil graag spelen, maar hiervoor heeft hij wel een balletje nodig. Dit balletje ligt op de bank en hij kan er net niet bij. Dit gevoel kennen dieren dus blijkbaar ook. Wij moesten zo hard lachen om zijn reactie. Moest jij ook lachen? DEEL dit dan op FACEBOOK met al je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Een Franse Buldog wil graag spelen, maar hiervoor heeft hij wel een balletje nodig. Dit balletje ligt op de bank en hij kan er net niet bij. Hij is namelijk niet de grootste en dat komt hem op dit moment even niet zo heel goed uit. Paar keer heeft hij de bal binnen handbereik, maar steeds maar weer ontschiet de bal hem. Best zielig eigenlijk voor dit hondje, want hij wil gewoon spelen. Wat doet het baasje eigenlijk vragen wij ons af? Gewoon filmen en het hondje het maar in zijn eentje op laten lossen. Niet heel lief volgens ons! [/read]


Steun onze Pagina met een -