Ken je deze PRACHTIGE nostalgische hit nog? Dit blijft een verschrikkelijk mooi nummer..WAUW!


stef-bos-podium-papa11


Dit liedje van Stef Bos blijft zo mooi! Iedereen heeft zijn eigen favoriete klassiekers. Van die liedjes die je altijd opnieuw kan luisteren en die je keer op keer een nostalgisch gevoel geven. Hetzelfde geldt voor het volgende prachtige liedje. Dit liedje heet ‘papa’, het wordt gezongen door Stef Bos. Hij heeft deze speciaal voor zijn eigen vader geschreven. Het mooie aan het liedje is dat hij zingt over alle verschillen tussen hen. Geef dit liedje jou ook een nostalgisch gevoel? En moet je ook aan je eigen vader denken? Deel deze dan op FACEBOOK!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Dat zijn vader in god gelooft bijvoorbeeld en hij zelf nergens is. Maar ook al zijn de verschillen soms zo groot, er zijn alsnog super veel gelijkenissen die hij heel erg koestertDezelfde rituelen die hij herkent van zijn vader komen steeds meer omhoog. Daarom ook de tekst : Papa, ik lijk steeds meer op jou! Wat een prachtig liedje, hij blijft ontroerend keer op keer dat wij het beluisteren!  [/read]


Steun onze Pagina met een -