Ken je dit nostalgische nummertje nog? De tijd vliegt voorbij, maar dit liedje blijft TIJDLOOS!


 

Drukwerk is een erg bekende groep van vroeger. Een van de bekendste liedjes hiervan is ‘Je loog tegen mij’. Dit liedje wordt nog steeds grijs gedraaid in de kroeg en op de radio. Dit liedje zie je ook in de volgende video. Je zult hem hoogst waarschijnlijk wel kennen als je hem hoort!


 

nostalgisch-muziek-liedje1 

De zanger van drukwerk heeft een grappig rood mutsje op en een rode broek. Dit is erg komisch omdat verder de hele video in het zwart en wit is. Het mooie aan deze muziek is dat het tijdloos is. Bijna iedere generatie kent het liedje wel en zingt de hele tekst mee. Of het nou iemand van 40 jaar oud is of iemand van 15 jaar oud. Grappig dat sommigen dingen dan toch niet veranderen! Gaf dit filmpje jou ook een nostalgisch gevoel? DEEL deze dan met je vrienden op FACEBOOK en wie weet breng je herinneringen naar boven! Verspreid wat nostalgie!

 

Deel dit met jouw vrienden!
video